Woningrenovatie

Een woningrenovatie op de planning? Schakel Onderhoudsbedrijf Favié in!

Wilt u een professioneel en ervaren bedrijf inschakelen voor uw woningrenovatie in de regio Amstelveen, Uithoorn of Aalsmeer? Maak dan kennis met Onderhoudsbedrijf Favié. Bij ons staat klantgerichtheid hoog in het vaandel en daarom leveren wij een uitstekende service. U kunt op ons rekenen wanneer uw CV-ketel onderhoud nodig heeft of wanneer u een nieuwe wilt laten plaatsen!

Woningrenovatie

Voor al uw installaties en loodgieterswerkzaamheden

Onderhoudsbedrijf Favié levert, installeert én onderhoudt al uw CV-installaties. Wij weten als geen ander dat er steeds meer eisen worden gesteld aan radiatoren. Daarom gaan wij met de tijd mee en leveren wij radiatoren die niet alleen praktisch zijn, maar er ook mooi uitzien. Denk bijvoorbeeld aan een chroomvariant of een kleur naar wens. Het is zelfs mogelijk om speciale handdoekringen te laten plaatsen die uw handdoeken voorverwarmen. Wenst u liever een eenvoudiger model? Ook deze leveren wij natuurlijk. Wij selecteren ons aanbod zorgvuldig uit kwaliteitsmerken, waaronder Thermrad, Henrad en Veraline.

Zuiniger en comfortabeler stoken?

Als Nefit-dealer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren wij de nieuwste ketels voor uw woningrenovatie. Zo is de ‘slimme’ thermostaat ook helemaal van deze tijd. Deze geavanceerde regelmethode zorgt ervoor dat de cv-ketel zuiniger en comfortabeler stookt. Anders dan gewone ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van de temperatuur van de lucht. Deze thermostaat is eenvoudig op afstand te bedienen middels een handige app.

 

Naast het installeren van CV-ketels, kunnen we ook vloerverwarmingen en luchtinstallaties installeren. Ook kunt u bij ons terecht voor loodgieterswerkzaamheden en badkamerrenovaties! Kortom, uw gehele woningrenovatie is bij ons in goede handen. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact         Sanitair