Sanitair Amstelveen

Uw sanitair in Amstelveen geleverd en geplaatst door een vakman

Wanneer u uw keuken, badkamer of toilet wilt gaan renoveren, komt hier veel bij kijken. Op het gebied van sanitair is er zoveel te koop dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Onderhoudsbedrijf Favié helpt u graag om de klus vakkundig uit te voeren; van het leveren van uw sanitair in Amstelveen en omstreken, tot het installeren en/of repareren. Tevens kunnen we u deskundig adviseren bij uw renovatie of installatie, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Zo zult u nog jarenlang plezier hebben van uw sanitair!

Wij verzorgen uw gehele renovatie

Of het nu gaat om een complete renovatie of een kleine reparatie; uw sanitair te Amstelveen en omstreken is bij ons in goede handen. Indien gewenst kunnen wij uw gehele badkamerrenovatie uit handen nemen, van vloer tot plafond. Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van sanitair, maar ook loodgieters- en sloopwerkzaamheden, verlichting en elektrische aanpassingen.

Wij leveren én installeren allerlei sanitaire toestellen, u kunt hierbij denken aan:Sanitair Amstelveen

  • Kranen
  • Closetcombinaties
  • Baden
  • Douchebakken
  • Wastafels

Enkel kwaliteitsmerken

Wij kunnen een lange levensduur garanderen van het sanitair dat wij leveren. Dit wordt namelijk zorgvuldig door ons geselecteerd uit kwaliteitsmerken. Of u nu eenvoudig of juist luxe en zeer uitgebreid sanitair wenst, wij kunnen het leveren! Neem gerust contact op om uw wensen betreffende uw sanitair in of nabij Amstelveen door te spreken, dan kunnen we u voorzien van een vrijblijvende offerte. Ook kunnen we dan uw vragen beantwoorden.

   Contact         Sanitair