CV onderhoud Amstelveen

CV onderhoud in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende uw CV onderhoud in de regio Amstelveen, Aalsmeer of Uithoorn? Dan bent u bij Onderhoudsbedrijf Favié aan het juiste adres. Naast het periodiek onderhouden van uw ketel, kunnen wij ook de levering en installatie voor onze rekening nemen. Wij beschikken over de nodige ervaring en vakkennis om deze klus perfect voor u uit te voeren.


Uw CV onderhoud in Amstelveen is bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over een eigen onderhoudsdienst en kunnen periodiek bij u langs komen. Zo weet u zeker dat alles in orde is en dit ook zo blijft. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze uitstekende service. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan direct contact op!

CV onderhoud Amstelveen

Wij kunnen nog veel meer voor u doen!

Naast uw CV onderhoud in Amstelveen, kunt u ons voor nog veel meer werkzaamheden inschakelen. Denk hierbij aan de volgende klussen:

  • Loodgieterswerk / Ontstoppingsservice
  • Dak- en zinkwerk
  • Levering en installatie van al het sanitair
  • Complete badkamer- keuken- en toiletrenovaties

Wij denken met u mee

Bent u enthousiast over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website. Wij denken graag met u mee en bieden voor ieders wensen een passende oplossing!

   Contact         Sanitair