Badkamer renoveren Amsterdam

Uw badkamer renoveren in Amsterdam? U kunt rekenen op onze expertise!

Op het gebied van sanitair zijn de mogelijkheden vandaag de dag eindeloos. Er is zoveel te koop; van eenvoudig en netjes tot zeer uitgebreid en luxe. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze, of wilt u uw complete badkamer renoveren in of nabij Amsterdam? Schakel dan de expertise in van Onderhoudsbedrijf Favié. Wij nemen graag uw complete renovatie uit handen, ook wanneer het uw keuken of toilet betreft. Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven! Bekijk gerust onze opdrachtgevers op onze website zodat u een indruk krijgt van onze veelzijdigheid.

Badkamer renoveren Amsterdam

Sanitair van kwaliteitsmerken

Wij leveren én installeren alle soorten sanitair voor u. Denk bijvoorbeeld aan kranen, douchebakken, wastafels en baden. Wij maken gebruik van kwaliteitsmerken waardoor wij een lange levensduur kunnen garanderen. Zo weet u zeker dat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw sanitair. Daarnaast kunnen wij ook alle andere werkzaamheden uitvoeren die komen kijken bij een badkamerrenovatie. Van het ontwerp tot het doen van elektrische aanpassingen, tegelwerkzaamheden en het plaatsen van verlichting; wij hebben alle expertise in huis om dit vakkundig uit te voeren.
Alvorens wij beginnen met het renoveren van uw badkamer te Amsterdam, spreken wij alles duidelijk af. U weet van tevoren waar u aan toe bent en wanneer de badkamer klaar is. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan! Service en kwaliteit is bij Onderhoudsbedrijf Favié gegarandeerd. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier

   Contact         Sanitair